• SKYDDAR DINA KORT OCH NYCKLAR FRÅN TRÅDLÖS SKIMNING
1-2 DAGARS LEVERANS / FRI FRAKT ÖVER 299 :- / KLARNA FAKTURA

Köpvillkor

Allmänt
SkimSecure ägs och drivs av företaget Intevo AB med organisationsnummer 556937-3136.

Alla priser anges inklusive moms. I kundvagnen kan du alltid se det totala priset inklusive alla avgifter, moms och frakt. Vi förbehåller oss rätten att justera våra priser vid exempelvis väsentligt höja leverantörspriser, tillfälliga kampanjer  eller andra liknande omständigheter.

Betalningsvillkor
Betalningsvillkor finns angivet i kundvagnen beroende av valt betalningssätt. Leveransvillkor finns angiven i kundvagnen beroende av valt leveranssätt.

Vi samarbetar med Klarna som betalleverantör vilket innebär att du som privatperson eller företag kan betala med faktura, banköverföring, delbetalning, betalkort eller kreditkort. När du lägger dina varor i kundvagnen och klickar på knappen Betala skickas du vidare till vår betalningssida där du kan välja vilket betalsätt du önskar. Om du väljer att betala med faktura skickas fakturan via Klarna till samma e-postadress som du anger i din beställning.

Leveransvillkor
Våra produkter levereras normalt sett inom ca 1-4 arbetsdagar. Undantag finns vid speciella kampanjer med rabatterat pris via tredje part och högsäsonger då längre leveranstider kan komma i fråga. SkimSecure ansvarar ej för eventuella förseningar som kan uppstå efter att order överlämnats till transportombud för leverans.

Vi skickar din beställning med PostNord och vanligtvis skickas ditt paket direkt till din brevlåda. Om paketet är för stort för att få plats i brevlådan kommer du att meddelas om att hämta ut ditt paket på närmsta utlämningsställe. För att kunna hämta ut ditt paket kan du komma att behöva uppvisa en giltig legitimation.

Returer och byten
På SkimSecure tillämpar vi lagen om distansavtal och avtal utanför affärslokaler.

För oanvända produkter gäller alltid 14 dagars retur- och bytesrätt. Om du vill returnera din beställning skickar du ett mail till kontakt@skimsecure.se där du anger att du ångrat dig och vill returnera dina varor. Vi återkommer sedan till dig med information om var du skickar din retur. Returer och byten sker på egen bekostnad utom i de fall då varan är defekt eller om vi har packat fel. Returer ska skickas som brev eller paket, inte mot postförskott. Vid byten står SkimSecure för den nya frakten från oss till dig.

Du är skyldig att hålla varan i lika gott skick som när du fick den. Du får inte använda varan men naturligtvis försiktigt undersöka den. Om varan skadas eller försvinner på grund av att du är vårdslös förlorar du ångerrätten. Produkterna som returneras ska skickas välpaketerade och i ursprunglig förpackning. Vi förbehåller oss rätten att göra värdeminskningsavdrag jämfört med varans ursprungliga värde vid använd eller skadad produkt.

Personuppgiftspolicy
SkimSecure värnar om din personliga integritet och samlar inte in mer uppgifter än nödvändigt för att kunna behandla din beställning. Vi säljer aldrig vidare eller lämnar ut dina uppgifter till tredje part utan rättslig grund.

När du lägger din beställning hos SkimSecure uppger du dina person-/företagsuppgifter. I samband med din registrering och beställning godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet för att fullfölja avtalet gentemot dig och i syfte att marknadsföra relevanta erbjudanden från oss och tredje part. Du har enligt GDPR rätt att när som helst få del av den information som vi har registrerat om dig. Om informationen är felaktig, ofullständig eller irrelevant kan du begära att informationen ska rättas eller tas bort. Kontakta oss i så fall via e-post på  kontakt@skimsecure.se.

Vi kan komma att behandla följande personuppgifter om dig som kund

- Namn
- Kontaktuppgifter, såsom adress, e-postadress och telefonnummer
- IP-nummer och information om din användning av SkimSecures webbplats.
- Information om dina beställningar samt betalningsinformation och betalningshistorik

SkimSecure inhämtar och behandlar även personuppgifter tillhörande dig som kund eller användare i syfte att kvalitetssäkra vår verksamhet, att kontakta dig och erbjuda samt marknadsföra våra produkter och tjänster till dig. Vi kan också komma att skicka relevanta marknadsföringserbjudanden till dig i form av bland annat nyhetsbrev, kampanjerbjudanden via sociala medier, e-post och sms. Den lagliga grunden är att behandlingen är nödvändig för vårt berättigade intresse av att kunna utveckla vår verksamhet och möta dina behov, marknadsföra produkter och tjänster som vi tror att du kan vara intresserad av. Du har dock rätt att när som helst invända mot behandling av personuppgifter för direktmarknadsföring.

Garantivillkor
SkimSecure erbjuder 24 månaders garanti mot fabrikationsfel. Om din produkt innehåller ett fabrikationsfel ersätter vi dig kostnadsfritt med en ny produkt. Vi kan inte garantera att en innehavare av SkimSecures produkter inte råkar ut för skimning eller digital identitetsstöld. SkimSecures skimskydd skyddar exempelvis inte mot skimning via kortläsare på bensinstationer, i bankomater eller i kortterminaler i butiker och restauranger.

Force Majeure
SkimSecure tar inget ansvar för förseningar/fel till följd av omständigheter utanför företagets rådande, såsom arbetskonflikt, eldsvåda, krig, myndighetsbeslut, förminskad eller utebliven leverans från leverantör. Vidare tas inget ansvar för eventuella förändringar på produkter/produktegenskaper som ändrats av respektive leverantör och andra faktorer utanför företagets kontroll. Vi ansvarar heller aldrig för direkt eller indirekt skada/förlust som kan uppstå för kund.

Ändringar och tillägg
Vi förbehåller oss rätten att när som helst företa ändringar i villkoren. Ändringar kommer att publicera online på webbplatsen.